Accepter

Seniorgruppen under KHL

KHLs seniorgruppe

Som medlem af Kolding Herreds Landbrugsforenings seniorgruppe kan du deltage i foredrag, rejser, middage og udflugter.

Bestyrelsen for Seniorgruppen ønsker at medvirke til et aktivt ældreliv. De sætter en ære i at højne livskvaliteten for de ældre, og arrangerer derfor gerne mange forskellige kulturelle indslag alle med et islæt af socialt samvær.

SENIORGRUPPEN KHL

Seniorgruppen KHL blev oprettet i 1998 som en del af Kolding Herreds Landbrugsforening. Hver sommer arrangeres der krolf en gang om ugen, ligesom vi i vinterhalvåret bowler i Kolding Bowlingcenter Bowl’n’fun.

Seniorgruppen er for alle med interesse for foreningens aktiviteter - og alle er velkomne. Medlemskontingentet er kr. 100,- pr. person, der indbetales én gang om året inden generalforsamlingen. Betales direkte til kasseren eller i banken på Reg.nr. 1551 kontonr. 3298 66 2019.

KROLF 2021

Torsdag d. 8. april 2021 kl. 14.00 starter vi igen med Krolf på banerne ved Brødsgaard. Der er plads til både begyndere og øvede.

Bliver vi over 25 deltagere, deler vi os i to hold.

Kaffen må indtil videre drikkes uden for i de skønne omgivelser.

BESTYRELSESMEDLEMMER

Formand: Jens Lund Pedersen, Skovvejen 65, 6640 Lunderskov | 2117 6067 | Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Næstformand: Birgit Orbesen, Kajbjerggård, Steppingvej 8, 6580 Vamdrup | 2493 9828 | Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sekretær: Karen Speedtsberg, Nørresø Alle 111, 6040 Egtved | 7553 8238 / 6178 5053 | Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kasserer: Inga Nielsen, Vangevej 5, 6064 Jordrup, 7555 8086

Aktivitetsleder krolf og bowling: Svend Aage Nørgård, Bytoften 4, 6064 Jordrup | 4076 5945 | Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.