Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Kontingentsatser

Hvad koster et medlemsskab?

Tryghed, livskvalitet og økonomi har betydningen for familien. Som forening arbejder vi for, at vores medlemmer har adgang til kvalificeret rådgivning og tryghed i beslutningsprocesserne.

Vil du have del i medlemsrabatten og eventuelle udlodninger, skal du være medlem af KHLs forening. Medlemskontingentet er omsætningsbestemt, og opkræves én gang om året med betaling senest d. 20. januar.

Bedriftsmedlemmer - kontingent 2023

Grundkontingent: kr. 2.150,-
Betaling pr. ha.: kr. 23,-
Betaling pr. 100 kg N: kr. 18,25
Loft: kr. 15.000,-

 

Øvrige medlemskategorier - kontingent 2023

Medejer/driftsleder: kr. 1.600,-
Samlever/ægtefælle: kr. 900,-
Bortforpagter*: kr. 2.150,-
Interesse: kr. 1.500,-
Medarbejder m/LandboUngdom: kr. 100,-
Medarbejder u/LandboUngdom: kr. 400,-
_____________
* Ved bortforpagtermedlemskaber opkræves desuden et beløb på kr. 23,- pr. ha. Har man ikke ansøgt om hektarstøtte eller indberettet gødningsregnskab i 2020, forudsætter vi, at ejendommens jorde er bortforpagtet eller er skov- og naturarealer. Til kontingentgrundlaget medregnes 90 % af det samlede matrikulære areal.

 

For det første medlemsskab pr. virksomhed betales der normalt kontingent medlemskab, mens der for medlemskab nr. 2 betales et reduceret kontingent, hvis størrelse også fastsættes af bestyrelsen.

Kvittering for betaling af medlemskontingent fungerer som medlemsbevis og giver stemmeret til KHLs generalforsamling.