Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Staldmedarbejder til avlsbeæstning Maaling

Medarbejder til sohold ved Lunderskov

Synes du, at arbejdet med sopolte, drægtige og syge søer er interessant, og vil du have et job med en varieret hverdag, har du nu muligheden.

Om dig

Vi forventer, at du har minimum 2 års relevant erfaring samt et godt overblik. Du må også gerne have erfaring fra farestalden, da jobbet også indebærer opgaver i denne. Dog er det vigtigste for os, at du kan lide at passe søer, og har gejsten til at lære nyt og få ført det ud i livet.

Vi hjemmeblander, og derfor er det en fordel, at du har teknisk snilde og er tryg ved at arbejde med IT.

På Tingskovhus har vi 8-holds drift. Det betyder, at der i perioder ikke er så mange opgaver. Du skal derfor ikke have noget imod at tage en tørn med, når det gælder de mere rutineprægede opgaver. Vi arbejder som et team, der trives med at hjælpe hinanden, hvor der er brug for det.

Udpluk af dine opgaver:

  • Det daglige ansvar for drægtighedsstalde, poltestald og sygestald
  • Deltager i andre daglige opgaver fx vask og kastrationer
  • Hjælpe i farestalden i perioder
  • Afløse i klimastalden
  • Har ansvaret for male -og blandeanlæg

 Om Tingskovhus

”Vi stræber efter at være effektive og hele tiden gøre det, der virker – vi vil udvikling”.

Tingskovhus er en moderne virksomhed, som er løbende vedligeholdt med 465 søer og +37 grise pr. årsso.

Vi vægter at være en spændende arbejdsplads, hvor medarbejderne har mulighed for at udvikle sig fagligt – bl.a. via deltagelse i rådgiverbesøg og diverse kurser.

Begge ejere deltager i den overordnede driften af Tingskovhus. Derudover deltager de i farestalden, vedrørende salg af 30 kilo grise samt i marken. Der er 3 ansatte ud over de to ejere. Vi taler dansk indbyrdes. Taler du ikke dansk, ser vi helst, at du modtager undervisning i dansk.

Vi arbejder hver 3. weekend og hver anden helligdag.

Der er gode og ordnede arbejdsforhold.

Løn efter kvalifikationer.

Er du interesseret?

Send en kort motiveret ansøgning samt CV vedhæftet anbefaling fra forrige jobs til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Du kan kontakte Jesper på 21652673 hvis du har spørgsmål til jobbet.