Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Åbent minivådområde 2021

Kom til åbent minivådområde 2021

Overvejer du at etablere et minivådområde? Så tag ud og besøg en landmand med et minivådområde den 12. eller 27. maj. Her kan du få syn for sagen, og svar på dine spørgsmål.

Minivådområder er effektive filtre i landskabet, som renser drænvand for kvælstof og fosfor. De medvirker også til, at de gode gødningsnormer bevares, de skaber liv og variation og er et synligt bevis på omtanke for miljøet.

ÅBENT MINIVÅDOMRÅDE

Vi holder Åbent Minivådområde i hele landet, hvor du inviteres til en snak med oplandskonsulenten og den landmand, der har etableret minivådområdet. Samtidig kan du med egne øjne se det færdige resultat.

I vores område er det Ole Frederiksen fra Bredsten og Per Solgaard i Vejen, der byder ”indenfor”.

Per kan du besøge onsdag d. 12. maj. Hans minivådområde er etableret i 2020 og er 33 ha stort. Det har et vandspejl på 0,4 ha og en N-effekt på 237 kg N pr. år.

Torsdag d. 27. maj kan du besøge Ole. Hans minivådområde er også etableret i 2020 og er 33 ha stort. Det har et vandspejl på 0,45 ha og en N-effekt på 205 kg N pr. år.

TILMELD DIG

Det er gratis at deltage, men du skal tilmelde dig. Det kan du gøre lige her:

KONTAKT DIN OPLANDSKONSULENT

I vores område er det Aksel Ravn, der er din oplandskonsulent. Ham træffer du på +45 2441 2716 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..