Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Bedriftsbesøg på Vamdrupgaard

Bedriftsbesøg hos Vamdrupgaard

Invitér gerne naboen med, når Niels Pagh Hansen byder inden for til en fortælling om Vamdrupgaard, Voldstedet, årets afgrøder og meget mere.

Onsdag d. 8. juni kl. 19.00 mødes vi på gårdspladsen foran stuehuset på Vamdrupgaard. Her byder Niels velkommen og indvier os i den gamle fortælling om Voldsted, historien bag Vamdrupgaard og hvordan han i dag driver gården.

Tilbage i 1997 dannede Niels og hans far et I/S med henblik på, at Niels skulle overtage gården, og i 2003 overtog Niels Vamdrupgaard. Niels er tredje generation på Vamdrupgaard, og driver i dag ejendommen med 550 søer og 250 ha jord. I øjeblikket er markerne sået til med hestebønner, vinterhvede og vårbyg med græsudlæg.

Hent inspiration og mød kollegerne

Efter et besøg på Voldsted fortsætter turen ud i markerne, hvor Niels og hans planteavlskonsulent fra KHL fortæller om afgrøderne netop nu. Derudover vil Niels fortælle om hans planer med de omkringliggende enge.

Vi glæder os til et par hyggelige timer, hvor du kan hente faglig inspiration og møde dine kolleger fra landbruget.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen onsdag d. 8. juni 2022. Tag som nævnt gerne din nabo eller måske familie med, og mød op på Vamdrupgaard. Traditionen tro slutter aftenen af med et kig i maskinhuset samt grillpølser, sodavand og øl.

Adressen er:
Niels Pagh Hansen
Vamdrupgaard
Vamdrupgårdsvej 3
6580 Vamdrup

Alle er velkomne

Tilmelding er ikke nødvendig, men har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på +45 7634 1700.