Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Familiedag hos Nordbæk Landbrug

Familiedag hos Nordbæk Landbrug

Søndag d. 26. juni kl. 11.00 glæder vi os til at se store og små, unge og gamle til familiedag hos Nordbæk Landbrug i Egtved.

Jytte & Henning Have driver Nordbæk Landbrug, og vi har fået lov til at besøge denne naturperle af et landsted med Hereford kvæg, krondyr, søer, skov og meget mere.

Program

Vi har arrangeret en gåtur i den smukke natur for både små og store ben. Rundt på gåturen er det muligt at stoppe op, nyde naturen eller blive inspireret af én af de spændende personer, vi har booket til denne dag.

Foredragsholdere

Krible/krable kryb med Morten DD

Måske kender du allerede Morten fra fjernsynet - og gør du ikke, kommer du til at kende ham denne dag. Morten kommer nemlig forbi og fortæller måske om krible/krable dyr, måske kigger vi på fugle og dyr i området eller måske bliver det noget helt tredje. Fakta er, at du kan høre Morten kl. 11.00, kl. 11.30 eller kl. 12.00. Husk at skrive tidspunkt, når du tilmelder dig.

Kom tæt på de store rovfugle

Falkonér Louise Vedel har en stor passion for de store smukke rovfugle, og driver Falkecenter Samsø. Louise gæster os også denne dag med én af hendes falke samt andre rovfugle. Mød hende på gåturen, hvor du kan opleve de store rovfugle og deres fascinerende flyvninger.

Økolariet live

Naturvejleder Finn Lillethorup fra Økolariet i Vejle er også at finde denne dag. Hvor han lige befinder sig på turen er ikke til at vide, men han tager børnene med i naturen og fortæller om vandløb, søer, haletudser eller andet godt, der er at finde på Nordbæk denne dag.

Naturlige fortællinger

Er du til fortællinger om naturen, biodiversiteten og den jyske natur, finder du inspiration hos naturvejleder Peer Høgsberg. Peer har været tilknyttet Vingstedcentret i mange år, og vi har fået lov til at låne ham denne søndag. Peer møder du, når du går rundt i naturen på Nordbæk Landbrug - og vi skal nok sørge for at vise dig hvor.

Praktisk information og tilmelding

Nordbæk Landbrug

Vi står for mad og drikke, foredrag og underholdning samt det løse. Du skal blot samle familien og komme forbi - det er ganske gratis.

Der er gjort plads til 300 personer – og da vi gerne vil sikre, at der er mad nok til alle, er det nødvendigt med din tilmelding.

Familiedagen er for KHLs medlemmer og kunder samt for medlemmer af Hereford Klubben. Du kan tilmelde dig ved at benytte formularen nederst på siden. Sidste tilmeldingsfrist er onsdag d. 15. juni 2022.

 1. Navn:*
  Invalid Input
 2. E-mailadresse:*
  Please let us know your email address.
 3. Mobil:*
  Invalid Input
 4. Antal voksne:*
  Invalid Input
 5. Antal børn ml. 0-12:*
  Invalid Input
 6. Vi ønsker at møde Morten DD på følgende tidspunkt:


  Invalid Input