Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Fyraftensmøde om råvaremarkedet

Fyraftensmøde om råvaremarkedet

Korn- og rapspriserne falder nu. Er der blot tale om en korrektion, eller er der vedvarende prisfald på vej? AgroMarktes er ikke i tvivl. Deltag på vores fyraftensmøde onsdag d. 15. december - det er gratis.

Vi har booket Per Brems Jensen, råvareanalytiker i AgroMarkets, til et fyraftensmøde, hvor du får en orientering om råvaremarkederne lige nu samt hvordan du navigerer gennem de ekstreme udsving, der har været kendetegnede for 2021.

På mødet fortæller Per om råvaremarkederne for korn, raps, sojaskrå og gødning. Hvad har vi gjort indtil nu, og hvilken vej forventer vi udviklingen går. Efterfølgende fortæller Henrik Mulvad fra KHL om, hvordan vi arbejder med rådgivning inden for råvarehandel, og hvordan vi kan hjælpe dig med at navigere sikkert igennem.

Vi oplever, at landmanden bliver rådvild, når priserne enten falder eller stiger eksplosivt på råvaremarkederne, og her gælder det om at have en klar strategi for, hvad man gør i disse situationer. Se med, når vi viser en kort video med én af KHLs kunder, der fortæller hvordan han navigerer helskindet gennem det meget volatile marked, der hersker lige nu.

Vi slutter fyraftensmødet af med en sandwich samt øl/vand, og det er derfor nødvendigt med din tilmelding. Du tilmelder dig nederst på siden.

PRAKTISK INFORMATION

Dato: Onsdag d. 15. december 2021
Tidspunkt: Fra kl. 16.00 - 18.00
Sted: KHL, Niels Bohrs Vej 2, 6000 Kolding

Husk, det er gratis at deltage.

TILMELD DIG HER

 1. Fornavn:*
  Invalid Input
 2. Efternavn:*
  Please let us know your name.
 3. E-mailadresse:*
  Please let us know your email address.
 4. Mobil:*
  Invalid Input
 5. Antal:*
  Invalid Input