Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Konference: Hvad skal dansk landbrug leve af?

Hvad skal dansk landbrug leve af?

Skal vi dyrke grøntsager og planter uden jord? Skal vi spise insekter? Hvordan ser fremtidens bøf og pålæg ud? Deltag på konferencen tirsdag d. 11. oktober, og bliv klogere.

Svarene er måske ikke lige om hjørnet, men vi har gjort vores til, at du går hjem med mere viden om emnet. Vi har nøje udvalgt en række indlæg, som vil belyse mulighederne for en mere bæredygtig proteinproduktion i dagens danske landbrug.

Selvom Danmark fortsat med sikkerhed vil være et land med stor husdyrproduktion, kommer der nye produktionsformer til. Verden vil i stigende omfang mangle protein til at brødføde den voksende befolkning, og der stilles samtidig høje krav til en mere klimavenlig produktion. Hvordan sikrer vi, at dansk landbrug bliver en del af dette?

Konferencen henvender sig til landmænd, fagfolk, politikere, embedsværk og andre med interesse for dansk landbrugs fremtid.

Program

kl. 9.30
Ankomst m/ kaffe, brød & netværk

kl. 10.00
Velkomst og introduktion til konferencen v/ Sune Aagot Sckerl, adm. direktør LandboSyd

kl. 10.20
Dansk landbrugs nøglerolle i omstilling til en mere bæredygtig produktion v/ Thor Gunnar Kofoed, viceformand Landbrug & Fødevarer

kl. 10.40
Vertikalt landbrug og dyrkning uden jord - er det vejen til fremtidens proteionproduktion? v/ Anders Riemann, direktør Nordic Harvest

kl. 11.15
Pause

kl. 11.25
EnOrm, skal vi spise insekter i fremtiden? v/ Carsten Lind Pedersen, direktør og partner EnOrm

kl. 12.00
Hvordan ser fremtidens bøf og pålæg ud? v/ Maria Marsfeldt Skovfoged, Tænketanken Freja

kl. 12.30
Frokost

kl. 13.15
Tema: Skal dansk landbrug være storproducent af grønne proteiner?

  • Ærteprotein, et start-up eventyr v/ Ulrich Kern-Hansen, founder Organic Plant Protein
  • Dyrkning af sojabønner i Danmark, hvad siger de første forsøg? v/ Poul Erik Nielsen, økologichef LandboSyd
  • Lupiner, ærter og hestebønner - er det noget, der batter? v/ Anders Smedemand Musse, planteavlschef KHL
  • Grønne proteiner fra græs, hvad er status? v/ Erik Fog, landskonsulent Innovationscenter for Økologisk Landbrug

kl. 14.30
Debat mellem indlægsholdere og deltagere

kl. 14.45
Afslutning v/ Niels Peter Madsen, direktør KHL

kl. 15.00 - 15.30
Netværk

Ordstyrer: Sune Aagot Sckerl, adm. direktør LandboSyd

 

Praktisk information

Dato: Tirsdag d. 11. oktober 2022
Tidspunkt: Fra kl. 10.00 - 15.00
Adresse: Brogaarden Kursuscenter, Abelonelundvej 40, 5500 Middelfart
Pris: For medlemmer af LandboSyd eller KHL koster det kr. 450,- ekskl. moms. For ikke medlemmer er prisen kr. 900,- ekskl. moms

Du er velkommen til at medbringe kolleger, ansatte eller andre, der kunne have interesse i at høre mere om Fremtidens Proteinproduktion. Prisen, de skal betale, er den samme som din.

Kontakt

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte direktør Niels Peter Madsen, KHL på T: +45 4045 1749 eller adm. direktør Sune Aagot Sckerl, LandboSyd på T: +45 2372 1266

Tilmeld dig her

Tilmelding til konferencen skal ske senest onsdag d. 5. oktober 2022.

  1. Fornavn:*
    Invalid Input
  2. Efternavn:*
    Please let us know your name.
  3. Adresse:
    Invalid Input
  4. Postnr. og by:
    Invalid Input
  5. E-mail:*
    Please let us know your email address.
  6. Mobil:*
    Invalid Input
  7. Antal:*
    Invalid Input
  8. Er du medlem eller ikke medlem af KHL / LandboSyd?*


    Invalid Input