Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

KHLs kalender

KHLs kalender

Hos KHL og andre steder i landet holder vi kurser, arrangementer, foredrag, workshops og meget mere. Alt sammen for, at du inspireres, og bliver klogere på tidens trend.


5. oktober // HandelsERFA

Trænger du til at få opfrisket dine handelstalenter, er HandelsERFA svaret på dine bønner. På tre årlige møder diskuteres råvarermarkedet, finansmarkedet og konjunkturerne. Derudover har du mulighed for at bringe personlige problemstillinger op til diskussion.


10. oktober // Fyraftensmøde om CAP Reformen 2023

Denne eftermiddag kan du høre om den nye CAP Reform, der er gældende for den kommende dyrkningsæson. Der er stadig uklarheder, men du klædes godt på, så du er rustet til at udarbejde din næste markplan. Mødet er gratis, vi glæder os til at se dig.

Læs mere, og tilmeld dig


11. oktober // Konference: Hvad skal dansk landbrug leve af?

Skal vi dyrke grøntsager uden jord? Skal vi spise insekter? Hvordan ser fremtidens bød og pålæg ud? Deltag på konference, hvor der sættes fokus på fremtidens proteinproduktion. Mød spændende indlægsholdere, som alle har et ben i denne lejr.


12. oktober // Rentemøde

Endnu en gang kan du være med på en lytter, når Jørgen Thorø og John Jensen byder velkommen til årets rentemøde. Hør om centralbankerne, klima, verdensøkonomien, renteudvikling og meget mere.


AMU KURSER OG UDDANNELSER

Brug tiden fornuftigt, når der indtræffer perioder med færre arbejdsopgaver. Du kan med fordel tilmelde dig og dine ansatte til forskellige AMU kurser, hvor du ofte har mulighed for at søge om tabt arbejdsfortjeneste.