Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

KHLs kalender

KHLs kalender

Hos KHL og andre steder i landet holder vi kurser, arrangementer, foredrag, workshops og meget mere. Alt sammen for, at du inspireres, og bliver klogere på tidens trend.


7. december // Aftenmøde om råvaremarkedet

Priserne svinger som aldrig før, og det er en jungle at finde ud af, hvornår råvarerne skal købes og sælges. Denne aften forsøger AgroMarkets at give dig et bud på tendenserne i markedet og guide dig til, hvordan du træffer de rigtige beslutninger.


15. december // Bliv klogere på InterCount

Den 1. januar erstatter InterCount Ø90 Online. Derfor har vi lavet et par informationsmøder om det nye økonomistyringsprogram, hvor du introduceres til programmet og de fem moduler.


15. december // Fagligt økologimøde - for dig, der vil noget mere

Deltag på årets sidste faglige økologimøde, og bliv opdateret på de nye rammevilkår, fremtidens markeder og ikke mindst få ny inspiration til din økologiske drift. Hør også om betydningen af CAP- landbrugsreformen for økologer.


9. januar // Nytårskur 2023

Tag familien med til nytårskur og det store sønderjyske kaffebord. Få en snak med naboer, bekendte, lokalpolitikere og hør mere om landbrugets fremtid. Nytårskuren er arrangeret af LF Syddanmark i et samarbejde mellem SLF, LandboSyd og KHL.


7. marts // Generalforsamling 2023

Generalforsamling 2023 holdes igen i år hos Scandic i Kolding. Reservér allerede nu aftenen, og hold dig opdateret her:


AMU KURSER OG UDDANNELSER

Brug tiden fornuftigt, når der indtræffer perioder med færre arbejdsopgaver. Du kan med fordel tilmelde dig og dine ansatte til forskellige AMU kurser, hvor du ofte har mulighed for at søge om tabt arbejdsfortjeneste.