Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

KHLs kalender

KHLs kalender

Hos KHL og andre steder i landet holder vi kurser, arrangementer, foredrag, workshops og meget mere. Alt sammen for, at du inspireres, og bliver klogere på tidens trend.


12. MAJ | ÅBENT MINIVÅDOMRÅDE I VEJEN

Overvejer du at etablere et minivådområde, kan du denne dag besøge Per Solgaard i Vejen og få syn for sagen. Desuden kan du snakke med en oplandskonsulent og naturligvis også landmanden.


27. MAJ | ÅBENT MINIVÅDOMRÅDE I BREDSTEN

Overvejer du at etablere et minivådområde, kan du denne dag besøge Ole Frederiksen i Bredsten, og få syn for sagen. Desuden kan du snakke med en oplandskonsulent, og naturligvis også landmanden.


4.-5. JUNI | ØKOLOGISK SOMMERUDFLUGT TIL SAMSØ

Økologerne har lagt sig i selen og arrangeret en eksklusiv og spændende tur til Samsø. Tjek programmet ud, invitér ægtefællen/samleveren med, og få et par dejlige dage i godt selskab.


17. JUNI | OPFØLGNINGSKURSUS TIL SPRØJTEBEVIS

For at benytte kemi og værnemidler skal du have et gyldigt sprøjtebevis og være registreret i MAB. Derfor holder vi hvert år flere opfølgningskurser for dig, der allerede har et bevis, men mangler at få det opdateret.


AMU KURSER OG UDDANNELSER

Brug tiden fornuftigt, når der indtræffer perioder med færre arbejdsopgaver. Du kan med fordel tilmelde dig og dine ansatte til forskellige AMU kurser, hvor du ofte har mulighed for at søge om tabt arbejdsfortjeneste.