Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

KHLs kalender

KHLs kalender

Hos KHL og andre steder i landet holder vi kurser, arrangementer, foredrag, workshops og meget mere. Alt sammen for, at du inspireres, og bliver klogere på tidens trend.


30. januar // Undervisning i InterCount

Denne dag kan du deltage i undervisning i InterCount, hvor du får en livedemo af økonomiprogrammet og mulighed for at spørge løs. Undervisningen forudsætter, at du har deltaget på minimum ét af de tre webinarer, der holdes d. 5. januar.


7. februar // Økonomikonference 2023

Kom med til en spændende konference, hvor der sættes fokus på de tidlige regnskabstal for 2022 og kigges ind i prognosen for 2023.


8. februar // Handelserfa 2023

På tre årlige møder optimeres dine evner til at tænke klart. Hvornår skal der købes og sælges? Hvordan ser råvaremarkedet ud, og hvilken betydning har det? Og hvad med finansiering, valuta og renter? 


21. februar // Arbejdsmiljøuddannelsen

På denne arbejdsmiljøuddannelse får du som leder og/eller arbejdsmiljørepræsentant viden om krav og opgaver som stilles til dig. Der er mange gode grunde til at tage kurset, men læs mere og find ud af, om det er noget for dig. Uddannelsen findes også på engelsk.


22. februar // Sprøjtebeviskursus

For at benytte kemi og værnemidler skal du have et gyldigt sprøjtebevis. Det kan du få hos os.


23. februar // Læringsdag om præcisionsjordbrug II

Præcisionsjordbrug vinder stærkt frem, og teknikken gør, at du nemmere kan graduere og sprede fx gødning på dine marker. Kom med denne dag, og vær med til nogle spændende timer om præcisionsjordbrug.


28. februar // Temadag om udendør svineproduktion

SvineRådgivningen I/S sætter atter fokus på specialiceret rådgivning inden for økologi- og frilandsproduktion. Temadagen inderholder mange faglige indslag, og er specielt målrettet svineproducenter, medhjælpere samt firmafolk.


7. marts // Generalforsamling 2023

Generalforsamling 2023 holdes igen i år hos Scandic i Kolding. Reservér allerede nu aftenen, og hold dig opdateret her:


Amu kurser og uddannelser

Brug tiden fornuftigt, når der indtræffer perioder med færre arbejdsopgaver. Du kan med fordel tilmelde dig og dine ansatte til forskellige AMU kurser, hvor du ofte har mulighed for at søge om tabt arbejdsfortjeneste.