Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

KHLs kalender

KHLs kalender

Hos KHL og andre steder i landet holder vi kurser, arrangementer, foredrag, workshops og meget mere. Alt sammen for, at du inspireres, og bliver klogere på tidens trend.


10. MARTS | GENERALFORSAMLING

Sæt allerede nu kryds i kalenderen d. 10. marts. Denne aften holder vi nemlig generalforsamling. Dagsorden samt tilmeldingsformular er undervejs.


16. MARTS | ADR-TRANSPORTKURSUS

Vidste du, at benzin, diesel og gas går under betegnelsen farligt gods? Det er der også andre produkter fra landbruget der gør - og transporterer du nogle af produkterne, skal du have et gyldigt ADR-bevis. Bevises skal fornys hvert 5. år, så kig med her, hvis du trænger til en fornyelse.


18. MARTS | HANDELSERFA 2021

Denne onsdag starter vi årets HandelsErfa med fokus på finansiering og råvarer. Få genopfrisket dine handelstalenter, og bliv skarp på de rigtige tidspunkter til køb og salg af produkter.


24. MARTS | OPFØLGNINGSKURSUS TIL SPRØJTEBEVIS

For at benytte kemi og værnemidler skal du have et gyldigt sprøjtebevis og være registreret i MAB. Derfor holder vi hvert år flere opfølgningskurser for dig, der allerede har et bevis, men mangler at få det opdateret.


20. APRIL | TEMADAG OM UDENDØRS SVINEPRODUKTION

SvineRådgivningen sætter denne dag fokus på specialrådgivning inden for økologi- og frilandsproduktion. I samarbejde med et hav af virksomheder, inviteres du til en spændende dag, hvor svin endnu engang er omdrejningspunktet.


4.-5. JUNI | ØKOLOGISK SOMMERUDFLUGT TIL SAMSØ

Økologerne har lagt sig i selen og arrangeret en eksklusiv og spændende tur til Samsø. Tjek programmet ud, invitér ægtefællen/samleveren med, og få et par dejlige dage i godt selskab.


AMU KURSER OG UDDANNELSER

Brug tiden fornuftigt, når der indtræffer perioder med færre arbejdsopgaver. Du kan med fordel tilmelde dig og dine ansatte til forskellige AMU kurser, hvor du ofte har mulighed for at søge om tabt arbejdsfortjeneste.