Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Kick-off møde Tour de France 2022

Kick-off møde Tour de France 2022

Har du lyst til at bidrage til Tour de France og få information om eventen, så kom til kick-off møde torsdag d. 7. oktober kl. 17.00.

Vi har gennem de sidste mange måneder spekuleret i, hvordan vi kan vise verden Danmark og dansk landbrug fra sin bedste side, når Tour de France kommer gennem vores område på 3. etape den 3. juli 2021.

På kick-off mødet d. 7. oktober informeres du om, hvordan du som landmand kan bidrag med fx landart, såning af blomsterstriber, lokale aktiviteter og andet. Vi fortæller også om, hvordan droner og præcisionsteknologi kan indgå i planlægningen og meget mere.

Desuden vil vi komme ind på, hvordan man praktisk planlægger håndtering af fx vejspærringer på dagen, tilskuere, parkering mv. Vi kommer også ind på lokale aktiviteter, der kan foregå langs ruten på selve dagen.

Kolding Designskole ved Barnabas Wetton har sagt ja-tak til at fortælle om deres projekt, som strækker sig fra Kolding til Paris samt komme med input til, hvordan vi som Landbrugsforening kan bidrage til Touren.

Til kick-off mødet har vi også inviteret de to eventplanlæggere for Vejle og Kolding Kommune; Jacob Rasmussen og Kristina Ladager. De har allerede været i gang længe, og har styr på, hvordan man kan blive en del af én af verdens største sports- og mediebegivenheder.

Det foreløbige program ser således ud:

Velkomst ved formand Hans Damgaard, KHL
Projekt Kolding - Paris, hvordan håndteres store projekter? ved Head of Internation Innovation Barnabas Wetton, Kolding Designskole

Præsentation af Tour de France og 3. etape 2022 ved Kristina Ladager, Kolding Kommune &  Jacob Rasmussen, Vejle Kommune

 • Hvad er det for et arrangement?
 • Hvad kan der ske af events op til dagen og ikke mindst langs ruten?
 • Hvilke happenings er gode at lave?
 • Muligheder for søgning af tilskud
 • m.m.

KHL & Tour de France ved Anders Smedemand Musse & Henrik Mulvad Madsen, KHL

 • Skal blomsterstriberne være gule næste år eller skal de have et Tour de France look?
 • Orientering om etablering af landart (kunstværk på marken) og andet
Plads til andre emner. Vi er åbne for forslag og muligheder. Skriv til Pia på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med dine idéer.

 

Du kan også med fordel se mere om Touren på Kolding Kommunes hjemmeside samt på Vejle Kommunes hjemmeside. Vil du se ruten på 3. etape, kan du hente kortet her og zoome ind på netop dit område.

Er du nysgerrig på Tour de France og afvikling af 3. etape den 3. juli 2022, så kig endelig forbi til vores kick-off møde. Du er meget velkommen til at tage din nabo og andre interesserede med. Vi er vært ved en sandwich og vand/øl.

Arrangementet er gratis, men du skal lige sørge for at tilmelde dig.

TILMELDING

 1. Fornavn:*
  Invalid Input
 2. Efternavn:*
  Please let us know your name.
 3. E-mailadresse:*
  Please let us know your email address.
 4. Mobil:*
  Invalid Input
 5. Antal:*
  Invalid Input