Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Kursus i rottebekæmpelse

Kursus i rottebekæmpelse

KHL er igen klar til at udbyde kursus i rottebekæmpelse for landmænd. Kurset giver dig ret til fremadrettet selv at bekæmpe rotter på din ejendom.

I et samarbejde med Nomus giver vi dig igen mulighed for at få en R2-autorisation, og dermed retten til at bekæmpe rotter på din egen bedrift - også med kemiske bekæmpelsesmidler.

Torsdag den 14. oktober 2021 kl. 8.00 stiller Nomus med veluddannede undervisere på kurset i rottebekæmpelse. Firmaet har stor erfaring med forebyggelse og bekæmpelse, specielt inden for landbrug. Kurset afsluttes med en eksamen.

I løbet af dagen kommer vi ind på følgende emner.

 • Lovgrundlag
 • Rotters biologi og kendetegn
 • Forebyggelse og bekæmpelse i praksis
 • Vejledning til registrering i MAB (Miljøstyrelsens Autorisationssystem til brug af Bekæmpelsesmidler)

HVAD KAN DU EFTER GENNEMFØRT KURSUS?

Efter gennemført kursus i R2-autorisation og bestået eksamen, kan du som ejer under særlige vilkår bekæmpe rotter på egen ejendom samt købe, opbevare og anvende visse kemiske bekæmpelsesmidler. R2-autorisationen gælder i en periode på 5 år, og kan fornys ved at deltage på et opfølgningskursus.

ADGANGSKRAV

Forudsætningen for, at du kan deltage på rottekurset er, at du har gennemført et kursus eller uddannelse, hvor du her igennem har opnået kendskab til lovgivningen omkring håndtering af kemikalier og værnemidler. Det kan fx være et lovligt, opdateret sprøjtebevis eller sprøjtecertifikat.

På kursusdagen skal hver deltager udfylde og underskrive en tro og love-erklæring om, at man har gyldigt sprøjtebevis eller anden adgangsgivende uddannelse.

Vær særligt opmærksom på, at det kun er ejeren af ejendommen, der kan få lov til at stå for rottebekæmpelsen på en ejendom.

PRAKTISK INFORMATION

Kurset holdes torsdag d. 14. oktober 2021 fra kl. 8.00 – 16.00 og afsluttes med eksamen.

Pris pr. person kr. 1.800,- ekskl. moms for medlemmer og kr. 2.000,- ekskl. moms for ikke medlemmer. Prisen er inkl. forplejning og undervisningsmaterialer.

Registrering i MAB koster kr. 230,-. Er du registreret, kan du se bort fra dette.

Kurset holdes hos KHL, Niels Bohrs Vej 2, 6000 Kolding.

TILMELDING

 1. Medlem af KHLs forening:*
  Invalid Input
 2. Fornavn:*
  Invalid Input
 3. Efternavn:*
  Please let us know your name.
 4. Adresse:*
  Invalid Input
 5. Postnummer & By:*
  Invalid Input
 6. E-mailadresse:*
  Please let us know your email address.
 7. Mobil:*
  Invalid Input
 8. Jeg har et gyldigt sprøjtebevis eller sprøjtecertifikat*

  Invalid Input