Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Økologisk årsmøde og julefrokost

Økologisk årsmøde og julemad

Med ærlig mad og gode råvarer serveret i hyggelige rammer kan det næsten ikke blive bedre, når du og din ægtefælle inviteres til økologisk årsmøde og juleafslutning på Sdr. Bjert Kro.

Fredag d. 2. december kl. 19.00 mødes vi ved Kroen. Vi indleder aftenen med et lille årsmøde, og slutter aftenen af med en skøn 3-retters juleanretning.

Sdr. Bjert Kro

I dag er Sdr. Bjert Kro ejet af ægteparret Kathrine og Emil Rask Bahr.

”Her på kroen ønsker vi, at vores gæster føler sig oprigtigt velkomne, og med i denne oplevelse er maden et vigtigt element. Økologi, lokale råvarer samt at følge sæsonen er buzzwords i vores køkken”.

Kathrine og Emil har ejet Sdr. Bjert kro siden 2018, og i denne periode har de allerede modtaget flere priser og anerkendelser, bl.a. i White Guide, Den Danske Spiseguide samt Årets Økokok.

Vi håber at se rigtig mange af jer, nye som erfarne, samt jeres ægtefælle/samlever til en god og hyggelig aften. Aftenen er arrangeret i et samarbejde med Syddansk Økologi.

Praktisk information

Dato: 2. december 2022
Tidspunkt: Kl. 19.00
Adresse: Sdr. Bjert Kro, Gl. Bjert 16, 6091 Bjert

Pris pr. person: Ca. kr. 500,- inkl. velkomstdrink. Drikkevarer er eksklusive den nævnte pris.

Tilmeld dig her:

 1. Fornavn:*
  Please let us know your name.
 2. Efternavn:*
  Invalid Input
 3. Mobil:*
  Invalid Input
 4. E-mailadresse:*
  Please let us know your email address.
 5. Antal personer:*
  Invalid Input