Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Undervisning i InterCount

Undervisning i InterCount

Den 24. og 30. januar har du mulighed for at deltage i et to-timers undervisningsforløb i InterCount, hvor nogle af nøglefunktionerne i økonomiprogrammet vises live.

Undervisningen er for dig, der har et ønske om at se en live-demo af udvalgte nøglefunktioner i InterCount suppleret med muligheden for at stille opklarende spørgsmål undervejs.

Undervisning

Begge dage kan du vælge mellem kl. 10.00 – 12.00 og kl. 13.00 – 15.00.

Tirsdag d. 24. januar foregår undervisningen om formiddagen uden pc/tablet og eftermiddag med pc/tablet (EFTERMIDDAG AFLYST)

Mandag d. 30 januar foregår undervisningen om formiddagen med pc/tablet og eftermiddagen uden pc/tablet.

Har du valgt et tidspunkt, hvor du deltager med pc/tablet, skal du huske at medbringe din egen pc/tablet. Dermed kan du logge ind på din egen bruger og følge med via egne data. I dette tilfælde vil det også være optimalt, hvis du inden undervisningen har sendt bilag ind til InterCount, som sendes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. (eksempel: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.). 

Vigtigt

For at deltage i undervisningen disse dage, skal du have deltaget på minimum ét af de tre webinarer, der blev holdt d. 5. januar. Du kan også vælge at supplere med noge af de videovejledninger, der er udarbejdet af SEGES Innovation.

SEGES Innovation har også netop udbudt fem nye webinarer, som du kan læse mere om her og tilmelde dig.

Praktisk information

Undervisningen foregår hos KHL, Niels Bohrs Vej 2, 6000 Kolding.

HUSK at medbringe din egen pc/tablet til undervisningen, hvis du har valgt at deltage tirsdag eftermiddag eller mandag formiddag.

Tilmelding

 1. Navn:*
  Please let us know your name.
 2. Mail:*
  Please let us know your email address.
 3. Mobil:*
  Invalid Input
 4. Antal personer:*
  Invalid Input
 5. Udfyld hvilket/hvilke moduler, du har købt/bruger i InterCount*
  Invalid Input
 6. Tidspunkt:*


  Invalid Input