Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Fjerkrærådgivning

Få kompetent fjerkrærådgivning

Er du med på at øge omsætningen? Vi står klar med gode råd og vejledning om miljø, tilskud og projektering til den professionelle fjerkræproducent.

Med kompetente og erfarne fjerkrækonsulenter i huset tilbyder vi specialrådgivning inden for fjerkræ. Med udgangspunkt i din produktion som æglægger eller slagtekyllingeproducent, som konventionel producent eller økolog rådgives du om muligheden for fremtidig vækst samt den daglige produktion.

Miljø

Uanset om du har slagtefjerkræ, konsumer eller rugeæg, eller om du er på vej ind i fjerkræbranchen, hjælper vi dig med dine miljøansøgninger. Vi kigger på revurderinger, strategier og vurderer dine udvidelsesmuligheder ligesom vi kan bistå ved fx miljøtilsyn.

Projektering og byggerådgivning

Brug os også til at rådgive om projektering og byggeprojekter lige fra idéfase til miljø- og byggeansøgning og frem til det færdige projekt. Vi har stor erfaring på området, og har gennem flere år opbygget et effektivt netværk inden for branchen.

Skal du have tegnet nye staldanlæg eller andet, kan vores tegnestue også hjælpe dig.

Tilskud // Grøn vækst

Når vi taler om tilskud inden for fjerkræbranchen, falder talen også på branchens særlige behov. Lad os hjælpe dig med at søge de betydelige investeringstilskud, du kan få til fjerkræ. Vi er din garant for, at ansøgningen om tilskud spiller sammen med de andre tilladelser fx bygge- og miljøtilladelser.

Kontakt os

Med dig og din bedrift i centrum får du hos os kompetent og individuel rådgivning. Kontakt os allerede i dag pr. telefon eller kig forbi til en kop kaffe.