Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Økonomisk rådgivning

Stil krav til din økonomiske rådgiver

Vil du drive effektivt landbrug og have overskud, skal dit fokus ligge på den daglige drift og den fremtidige vækst for bedriften.

Det handler om i dag. Fremtiden kan vi ikke spå om, men vil du også være landmand om 5 år, bliver du nødt til at udvikle bedriften og have styr på økonomien. Det kan være en udfordring, især når hverdagen er fyldt med administrative opgaver og økonomiske spørgsmål.

KHL tilbyder økonomisk rådgivning indenfor

Skab tid og overskud til at være landmand

De administrative og økonomiske opgaver kan tage meget tid, men det er opgaver, der skal håndteres og færdiggøres. Samtidig skal du, ud over den daglige drift, finde tid til at udarbejde strategier og handlingsplaner for landbruget, ligesom du skal være dygtig til at styre den finansielle del af virksomheden.

Vi kan hjælpe dig. Ansæt fx en farmsekretær, der styrer dine bilag, fakturaer og betalinger til banker, kreditforeninger og andre kreditorer. Brug os til at udarbejde hele eller dele af dine regnskaber. Vi rådgiver også om dine finansieringsmuligheder, og giver os gerne i kast med at kigge dybere ned i dine handlingsplaner for bedriften.

Stabil rådgivning giver ro i sjælen

Tryghed, livskvalitet og økonomi har betydning for familien – i dag og i fremtiden. Vi arbejder på og tager medansvar for, at du som landmand har mulighed for selv at vælge, hvad du vil. Med dig som omdrejningspunkt får du brugbar rådgivning, og sammen skaber vi effektive resultater.

Lad vores stab af kyndige og erfarne økonomikonsulenter og –assistenter løse de økonomiske opgaver, der kræver tid, ekspertise og indsigt i lovgivningen. Du får konkrete løsningsforslag, og mulighed for at være en del af et stærkt og kompetent netværk.

Hos os får du rådgivning med kant