Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Etableringsrådgivning

Kom godt i gang som nyetableret landmand

Få sparring, tryghed og en solid gennemgang af salgsopstilling, et overslagsbudget samt en screening af de miljømæssige udfordringer på ejendommen – alt sammen ganske gratis.

Som kommende selvstændig landmand eller deltidslandmand står du over for at skulle træffe én af de beslutninger i livet, der kan få størst økonomisk og mental betydning for dig og dine nærmeste.

Derfor er det vigtigt, at du har udarbejdet en holdbar investerings- og handlingsplan ligesom du har tænkt over de bløde værdier. Når du har gjort det, er du klar til landmandslivet – og klar til at investere.

Få rabat som førstegangskøber

Er du førstegangskøber, tilbyder vi dig en gratis miljøscreening samt gennemgang af salgsopstilling og købsbudget. Herudover giver vi 50 % rabat på de første 20 timer ifm. etableringsprocessen. Disse timer kan ikke bruges til almindeligt arbejde fx bogføring, planteavlsarbejde eller andet.

Det er alene førstegangskøbere, der rent faktisk kan bruge denne ordning uanset om det er køb i fri handel eller i forbindelse med et generationsskifte.

Rådgivning og økonomisk vejledning

Lad os hjælpe med at afdække dine behov både økonomisk og finansielt men også privat. Via et tæt samarbejde med de andre afdelinger hos KHL, ser vi på dine muligheder for at etablere dig som landmand.

Vi kortlægger dine ønsker, og kobler dem sammen med, hvad ejendommen har af muligheder. Samtidig ser vi på de miljømæssige muligheder og udfordringer, der er på ejendommen ligesom vi hjælper dig med at udarbejde dine første budgetter og afdække økonomien.

Ønsker du vores hjælp til at knytte kontakt til sælgere af ejendomme, er det også muligt.

Lad os klare paragrafferne

Med KHL som sparringspartner får du en tryg og troværdig rådgivning, hvor vi tager hensyn til dine ønsker for fremtiden. I forbindelse med etablering får du blandt andet overblik over:

  • Finansieringsmuligheder
  • Miljø
  • Rentabilitet
  • Udviklings- og investeringsmuligheder
  • og meget mere

Vi kan også hjælpe dig med at forhandle de rette aftaler på plads hos fx bank og kreditforening, og deltager gerne i eventuelle handelsmøder med sælger af den ejendom, du ønsker at købe.

Kontakt os og hør, hvad vi kan gøre for dig.