Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Farmsekretær

Har du overvejet en privatsekretær?

Undgå at fare vild i bilag, regnskab, fakturaer og betalinger. Med en farmsekretær får du styr på sagerne, og dine deadlines overholdes.

Knytter du en farmsekretær til din bedrift, får du frihed til andre opgaver samtidig med, at du får orden i dit bogholderi. Du bestemmer hvornår og hvor længe du ønsker hjælp – ring, og få en snak om, hvordan vi bedst opfylder dine ønsker.

Få tid til familien og fokus på bedriften

Farmsekretæren kan løfte dine bogholderimæssige opgaver til punkt og prikke. Du overser ikke en vigtig deadline, slipper for det administrative arbejde og får mere tid til familien.

Du kan vælge at lave en del af arbejdet selv eller du kan få sekretæren til at lave det hele.

Farmsekretæren kan hjælpe dig med

  • den løbende bogføring
  • betaling af regninger
  • kontering og stemning
  • udarbejde fakturaer for dit landbrug
  • og andre bogholderimæssige opgaver

Derudover har farmsekretæren naturligvis en kompetent og ajourført viden om bogholderi og regnskabssystemer, ligesom der er styr på den gældende lovgivning, Ø90 og andre løsninger.

Har du et ønske om, at vi udfører arbejdet på din pc gør vi gerne det. Vi har også mulighed for at medbringe vores egen pc med de løsninger, vi arbejder med.

Kontakt din assistent, og hør om dine muligheder.