Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Planteavlsrådgivning

Planteavlsrådgivning i øjenhøjde

Har du overvejet, om du kan tjene flere penge på din planteavlsproduktion? Med det rette fokus og kompetent rådgivning, finder du de muligheder, der skal udnyttes for at skabe en succesfuld virksomhed.

I dag udfordres dine evner som driftsleder, og vil du drive en virksomhed med overskud, er det nødvendigt, du tager føringen og får styr på din planteavlsproduktion. Vores fornemmeste opgave er at være din sparringspartner hele vejen, så du får tryghed og ikke løber panden mod en mur på vej mod fremtidig vækst.

KHL tilbyder

Få rådgivning med kant

Brug os som din sparringspartner, når du mangler rådgivning om markbrug, gødskning, sprøjteplaner og planteværn. Vi har fokus på din bedrift, jord og muligheder, og giver plads til individuel rådgivning med kant. Sammen skaber vi overblik og giver dig handlingsplaner, du kan bruge til at få en bedre økonomi.

Lad os klare dine ansøgninger til tilskud og andre projekter

Som planteavler kan du fra tid til anden søge om tilskud til projekter og teknologi. Det er et område, der er præget af stor økonomisk interesse, og det kan være svært at skelne mellem sandheder og rygter i de mange nyheder.

Vi har styr på ansøgningsperioder til de forskellige tilskud, og kan også hjælpe dig med at udarbejde din ansøgning. Vi arbejder for dig, og er uafhængig af sælgere og andre rådgivere.

Hos KHL er du i trygge hænder

Med markant rådgivning i øjenhøjde sørger vi for at have dig i centrum. Kig forbi til en kop kaffe - vi kommer også gerne ud til dig.