Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

AgroMarkets Kornberegner

 

AgroMarkets tilbyder:

Få gratis adgang til Kornberegneren, og tjen mejetærskningen hjem.

Med 14 dages gratis adgang til både AgroMarkets og AgroMarkets Kornberegner finder du de bedste nettopriser for hvede, raps, byg, rug og havre.

Kornberegneren viser i de fleste tilfælde, hvordan du tjener ekstra på dine afgrøder svarende til omkostningerne ved mejetærskning.

Vent ikke for længe - tilbuddet er kun gældende i august måned.

Energiforbedringer og -besparelser

Står du og skal lave energiforbedringer i dit hus eller på din bedrift, er det værd at undersøge, om der er ordninger, hvor du kan søge tilskud og dermed spare penge.

Det har nemlig i de senere år været muligt at få tilskud til investeringer, der skal reducere energiforbruget.

Energirenovering af bolig (privat)

Ordningen, hvor du kan søge tilskud til energiforbedringer i beboelser forventes at åbne igen til september.

Boligordningen er lavet sådan, at private selv kan søge tilskud. Herunder kan du læse mere om energiordningen, og finde mange relevante links.

Erhvervstilskud til energieffektivisering

For erhvervsdelen er ordningen mere kompliceret. Helt kort giver erhvervsordningen mulighed for at søge tilskud til erhvervsmæssige energibesparelser. Der kan søges om op til 56 øre pr. sparet kWh for et års besparelse.

Der er forholdsvis store krav til dokumentationen i forbindelse med tilskudsordningen, og derfor bør den forventede energibesparelse være på omkring 100.000 KWh /år (svarende til ca. 10.000 liter fyringsolie).

 

Åbent Landbrug 2022

Åbent Landbrug 2022

Tag familien med, og kom til Åbent Landbrug søndag d. 18. september fra kl. 10.00 - 16.00. Du kan vælge mellem det store Åbent Hus eller den mere private rundvisning. I år åbner vi dørene fem forskellige steder. Tag et kig, vælg og bestil dine billetter.

Læs mere

KHL Rapstjek - intet er for godt til din raps

KHL Rapstjek - intet er for godt til din raps

- Rapsen tilses rutinemæssigt, det giver ro i maven, og jeg kan koncentrere mig om andre opgaver. Derfor skal jeg have rapstjek igen i år, fortæller landmand Niels Blem Sørensen, der tidligere har benyttet sig af tilbuddet om et rapstjek.

Læs mere

Rentemøde

Rentemøde

Endnu en gang er Jørgen Thorø og John Jensen dine værter ved årets rentemøde, der holdes onsdag d. 12. oktober hos KHL. Kom og lyt, når de sætter fokus på renter, lånetyper, centralbanken, verdensøkonomien og meget mere.

Læs mere

Spar tid og penge med leverandørservice

Spar tid og penge med leverandørservice

Uden at røre en finger, kan du betale dine regninger til KHL. Det eneste, det kræver, er en mail til os, hvor du bekræfter, at vi har tilladelse til at hæve pengene på din konto.

Læs mere

Miljøteknologi

Miljøteknologi

Puljen for Økologisk Investeringsstøtte forventes at åbne i december, og det bliver sidste gang, der kan søges i denne kategori. Ønsker du at søge tilskud til Miljø- og klimateknologi, er det oktober måned, du skal fokusere på.

Læs mere

Forsikringsrådgivning

Forsikringsrådgivning

At vælge forsikringsselskab, afdække risici eller opgøre krav efter en skade kan være en opgave, der kan stige alle til hovedet. KHL har indgået et samarbejde med Dansø Forsikringsmæglere, hvor du kan få uvildig rådgivning samt forsikringstilbud til den bedste pris.

Læs mere