Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Lad KHL etablere dine blomsterstriber

Blomster er ikke kun til gavn for bier og insekter - de er også dejlige at se på, og glæder ofte store som små.

Med blomsterstriber langs markerne gør du noget godt for biodiversiteten og for vores øjne. Mange nyder godt af de smukke blomster gennem sommeren, og folk fra nær og fjern kan benytte tilbuddet om at plukke en smuk buket til konen eller naboen. Lad os hjælpe dig med at etablere dine striber.

Søger du arealer til brak, eller ønsker du at bortforpagte arealer til glæde for andre landmænd, kan du nu tilmelde dig vores nye KHL Brak-Børs.

Er din produktion af el til eget brug, er det vigtigt at du får de rigtige registreringer på plads. Kun derved kan du opnå fradrag for din olieafgift. I denne artikel fortæller økonomikonsulent Christina Berndorff Nielsen om regler og undtagelser i forbindelse med registrering og afgifter.

Har du haft et godt år med en god indtjening, er det måske nu du skal overveje, om du skal indskyde ekstra på din pension. Indtil nytår kan du nemlig indbetale ekstra på dine pensionsordninger uanset om det er ratepension, livrente eller alderspension.


Kom i øjenhøjde med din økonomi med InterCount. InterCount kan skræddersys via fem forskellige moduler, arkiv, bogføring, økonomistyring, regnskab samt køb, betal og salg. Dermed dækkes din virksomheds behov optimalt, og det gør det nemmere for dig at bruge økonomistyringsprogrammet.


I tirsdags blev der holdt Masterchef for de syd- og sønderjyske politikere. Landbrug & Fødevarer Syddanmark med Mathias Milling i spidsen stod for arrangementet godt flankeret af de 3 bestyrelsesformænd og næstformænd fra SLF, LandboSyd og KHL.