Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Har du haft et godt år med en god indtjening, er det måske nu du skal overveje, om du skal indskyde ekstra på din pension. Indtil nytår kan du nemlig indbetale ekstra på dine pensionsordninger uanset om det er ratepension, livrente eller alderspension.


Kom i øjenhøjde med din økonomi med InterCount. InterCount kan skræddersys via fem forskellige moduler, arkiv, bogføring, økonomistyring, regnskab samt køb, betal og salg. Dermed dækkes din virksomheds behov optimalt, og det gør det nemmere for dig at bruge økonomistyringsprogrammet.


I tirsdags blev der holdt Masterchef for de syd- og sønderjyske politikere. Landbrug & Fødevarer Syddanmark med Mathias Milling i spidsen stod for arrangementet godt flankeret af de 3 bestyrelsesformænd og næstformænd fra SLF, LandboSyd og KHL.


I øjeblikket gøres der status på høsten rundt om i landet, og derfor er det også et godt tidspunkt til at danne dig et overblik over markerne. Tildeler du den rette mængde kalk, og er reaktionstallene gode? En hjælp til dette er at udtage jordprøver, som du enten selv kan udtage eller du kan få os til at hjælpe dig.


"Vi skal udvikle og ikke afvikle". Ved besøget hos Gråsten Landbrugsskole fik de to lokale folketingspolitikere Benny Engelbrecht og Chris Preuss blandt andet stillet spørgsmål vedrørende den mulige høje CO2e-afgift, man påtænker at påføre landbruget.


Med Kornberegneren fra AgroMarkets kan du finde den bedste foderstofforretning i Danmark, som giver den bedste nettopris for dine afgrøder. Tilmeld dig, og få 14 dages gratis adgang til både AgroMarkets og Kornberegneren.