Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Bestyrelserne i Kolding Herreds Landbrugsforening, Sønderjysk Landboforening og LandboSyd søger en strategisk og politisk stærk sekretariatsleder, som skal arbejde for de bedste rammevilkår for landmændene og være bindeled mellem de tre foreninger.

Med blomsterstriber langs markerne gør du noget godt for biodiversiteten og for vores øjne. Lad os hjælpe dig med at etablere dine striber  - og med Tour de France lige om hjørnet tilbyder vi også i år at etablere Tour de France striber langs dine marker.

Med 160 fremmødte til KHLs generalforsamling d. 2. marts, var der meget, formanden kunne glæde sig over. På trods af et turbulent år lykkedes det foreningen at udlodde og tilbagebetale knap 4 mio. kr. til medlemmerne, og nu arbejdes der for en fremtid med blandt et fælles politisk sekretariat, mere involvering af kommunerne samt en god implementering af landbrugsaftalen.

I efteråret blev der indgået aftale om ændring af praktikperioderne for udenlandske landbrugspraktikanter. Samtidig betyder en ændringsbekendtgørelse, at man fremover kan tildele opholds- og arbejdstilladelser til fodermestre og driftsledere på op til 4 år ad gangen.

Pressemeddelelse: På tirsdag præsenteres den landsdækkende regnskabsanalyse. Data fra mere end 250 landbrugsregnskaber tegner et billede af dansk landbrug, og giver et solidt grundlag for prognosen for 2022. Flere ting som klimaeffektivitet, soliditet og fokus på familien springer i øjnene.

Som noget helt nyt kan vi nu invitere dig til at blive en del af en økologisk netværksgruppe, hvor du får faglig sparring og input fra førende rådgivere og eksperter. Der er lagt op til fire årlige møder, en faglig tur samt det løse. Find inspiration til at videreudvikle og optimere bedriften, tilmeld dig netværksgruppen nu.