Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

I øjeblikket gøres der status på høsten rundt om i landet, og derfor er det også et godt tidspunkt til at danne dig et overblik over markerne. Tildeler du den rette mængde kalk, og er reaktionstallene gode? En hjælp til dette er at udtage jordprøver, som du enten selv kan udtage eller du kan få os til at hjælpe dig.


"Vi skal udvikle og ikke afvikle". Ved besøget hos Gråsten Landbrugsskole fik de to lokale folketingspolitikere Benny Engelbrecht og Chris Preuss blandt andet stillet spørgsmål vedrørende den mulige høje CO2e-afgift, man påtænker at påføre landbruget.


Med Kornberegneren fra AgroMarkets kan du finde den bedste foderstofforretning i Danmark, som giver den bedste nettopris for dine afgrøder. Tilmeld dig, og få 14 dages gratis adgang til både AgroMarkets og Kornberegneren.


- Rapsen tilses rutinemæssigt, det giver ro i maven, og jeg kan koncentrere mig om andre opgaver. Derfor skal jeg have rapstjek igen i år, fortæller landmand Niels Blem Sørensen, der tidligere har benyttet sig af tilbuddet om et rapstjek.

Vær opmærksom på den smukke gule blomst, engbrandbæger. Den findes i græsmarkerne, den er giftig og især heste og køer tåler ikke planten. Og lige nu, før blomstring, er det, at du skal lave en strategi for bekæmpelse af planten.

Med blomsterstriber langs markerne gør du noget godt for biodiversiteten og for vores øjne. Lad os hjælpe dig med at etablere dine striber  - og med Tour de France lige om hjørnet tilbyder vi også i år at etablere Tour de France striber langs dine marker.