Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Med blomsterstriber langs markerne gør du noget godt for biodiversiteten og for vores øjne. Lad os hjælpe dig med at etablere dine striber  - og med Tour de France lige om hjørnet tilbyder vi også i år at etablere Tour de France striber langs dine marker.


Blomster er ikke kun til gavn for bier og insekter - de er også dejlige at se på, og glæder ofte store som små.

Blomsterstriber ved vejen er et syn, mange nyder godt af i løbet af sommeren. Derfor tilbyder vi endnu engang at etablere blomsterstriber langs dine marker, så folk fra nær og fjern kan plukke markblomster til én, de holder af.

Som noget nyt i år tilbyder vi også at etablere Tour de France striber. Denne blomsterblanding består af morgenfruer i de gule/orange farver, og skal etableres tidligere end de normale blomsterstriber.

Lad KHL etablere dine blomsterstriber

Sådan foregår det:

  • Du lader et stykke jord ligge frit langs vejen - jorden skal være fri for græs og ukrudt, og må ikke være sprøjtet med jordmiddel eller minimidler i foråret
  • KHL har et samarbejde med en professionel anlægsgartner, som etablerer blomsterstriben med rotorharve og såmaskine
  • Efter etablering vil der være en frodig bomsterstribe, der skifter udseende henover sommeren og efteråret - lige til at plukke til konen, naboen eller af de forbipasserende
  • Ønsker du det, kan du hente et skilt hos KHL, der fortæller de forbipasserende, at de gerne må plukke en buket

Om blomsterblandingen

Vi bruger en blomsterblanding med mere end 15 forskellige blomsterarter, deriblandt brudeslør, evighedsblomster, jomfru i det grønne, kinesisk hundetunge, kornblomster, morgenfruer, skærmsløjfeblomst og valmuer.

Blomsterblandingen sås primo maj, og ca. 8 uger efter etablering begynder blomsterne at blomstre

Tour de France striber

Det er Tour-år, og derfor har vi valgt også at tilbyde Tour de France blomsterstriber. Det er en blanding af gule og orange morgenfruer, der forventes at blomstre primo juli.

Tour de France blandingen sås primo april. Det er desværre ikke længere muligt at bestille denne blomsterblanding.

Pris og øvrige forhold

Vi etablerer som udgangspunkt alle blomsterstriber i 2,0 meters bredde.

Opstartsprisen er 1.350,- kr. (inklusiv 200 m2 blomsterstribe).

Prisen pr. efterfølgende m2 er:

  • Fra 201 - 600 m2 er prisen 4,5 kr. pr. m2
  • Fra 601 og op er prisen 3,- kr. pr. m2

Standardblanding

KHL forbeholder sig ret til at vælge tidpunktet i maj, hvor striberne etableres, da det skal gøres rettidigt, fagligt korrekt og effektivt.

Tour de France blanding

Det er desværre ikke længere muligt at bestille denne blomsterblanding.

Bestil dine striber

Det er desværre ikke muligt at bestille blomsterstriber længere. Du er dog altid velkommen til at kontakte planteavlskonsulent Britt Damgaard Lauritzen på +45 7634 1739 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., for at høre, om du kan nå at få sået striber i dit område.