Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

KHL udfører Naturtjek

De fleste landmænd ønsker at tilgodese naturen på deres bedrift, men mange er usikre på hvilke indsatser, der gavner naturen mest. ”Naturtjek”, som Kolding Herreds Landbrugsforening nu tilbyder sin medlemmer, er en rådgivning, der giver landmanden et overblik over bedriftens naturværdier samt et idékatalog over mulighederne for at forbedre biodiversiteten til gavn for både naturen og herlighedsværdierne på ejendommen.

- Med et Naturtjek har vi fokus på at finde de løsninger, der passer bedst til den enkelte bedrift, så natur, økonomi og driftspraksis går op i en højere enhed, fortæller miljøkonsulent i KHL, Lene Egtved Andersen.

Det korte ferieår

Den 1. maj 2020 startede et nyt og forkortet ferieår. Det korte ferieår fungerer som en overgang til den nye ferielov med samtidighedsferie, der træder i kraft d. 1. september 2020.

ANTAL FERIEDAGE

En medarbejder, som har været fuldtidsansat fra d. 1. januar 2019 til d. 31. august 2019, har optjent 16,64 feriedage, som kan afholdes i det forkortede ferieår, der løber fra d. 1. maj 2020 til d. 31. august 2020. Hvis medarbejderen kun har arbejdet i en del af perioden, vil der være optjent et færre antal feriedage.

Klimatjek

Er du ved at rive håret af dig selv over de 203 spørgsmål i klimatjekket? Har du endnu ikke fået kigget på det? Eller mangler du blot lige det sidste? Uanset hvad, så er der hjælp at hente hos os.

Det første, du skal gøre er at vælge, hvilket regnskabsår, der skal danne baggrund for indberetningen. Dernæst vælger du den model, som matcher dit behov bedst. Husk, at klimatjekket skal være indberettet inden d. 1 juni 2020.

COVID 19 hjælpepakker

COVID-19 hjælpepakkerne er klar - her er hvad vi ved, hvordan du søger - og hvordan KHL kan hjælpe dig.

Folketinget har vedtaget en lang række initiativer for at holde hånden under erhvervslivet under COVID-19.

Hos KHL vil vi gerne hjælpe dig med at få et overblik over, hvordan initiativerne bedst hjælper dig og din virksomhed.

Lad KHL etablere dine blomsterstriber

Blomster er ikke kun til gavn for bier og insekter - de er også dejlige at se på, og glæder ofte store som små.

Efter succes'en med de mange meter blomsterstriber sidste år, hvor folk fra nær og fjern benyttede tilbuddet om en smuk buket markblomster til konen eller naboen, tilbyder vi igen i år at etablere blomsterstriber langs dine marker.

Lad KHL lave dine blomsterstriber

Blomster er ikke kun til gavn for bier og insekter!

Det er også dejligt at se på. Og hvorfor ikke glæde naboen eller konen med en buket friske blomster i ny og næ…? Måske det betaler sig tilbage en dag…