Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Værd at vide om udenlandsk arbejdskraft

SKAT har udarbejdet et omfattende informationsmateriale til arbejdsgivere, der beskæftiger udenlandske medarbejdere. Desuden har de udarbejdet en guide, som indeholder de ting, der er nødvendige at kende til, når man skal ansætte udenlandske medarbejdere.

I guiden findes blandt andet følgende tjekliste, som er medvirkende til, at medarbejderen kommer godt fra start i Danmark.

Småjob - ekstra hænder på en nem måde

Måske har du brug for ekstra hjælp i en periode på bedriften eller en afløser i ferieperioder. Sammen med Jobcenter Kolding gør vi det muligt for dig at finde en medarbejder, der passer ind i din stab, og som kan hjælpe med hverdagens små opgaver.

Foråret nærmer sig, og det giver traditionelt øget travlhed. I samarbejde med Jobcenter Kolding, gør vi det nemt for dit landbrug at få fat i fleksibel arbejdskraft, der kan varetage løbende småopgaver med et lavt ugentligt timetal, afløse i ferier eller træde til ved et pludseligt opstået behov.

Når den skattefrie godtgørelse bliver skattepligtig

Flere afgørelser fra 2017 vidner om, at ellers skattefrie godtgørelser nogle gange bliver til skattepligtige godtgørelser, når SKAT har foretaget sin gennemgang. Konsekvensen af fejl er, at hele den udbetalte godtgørelse bliver skattepligtig.

Gennemgående for sagerne er, at der ofte ikke er styr på reglerne og/eller kontrollen for den skattefrie godtgørelse. Men det kan i høj grad betale sig at være opmærksom på, at godtgørelsen registreres korrekt, og at kontrollen er effektiv. Kun derved undgår du skattepligten.

Få de seneste nyheder med KHL Nyt

Nyhedsbrevet udkommer, når vi har nye historier, gode råd eller andet, vi brænder for at komme af med.

TILMELD DIG KHL NYT

Hvad er du interesseret i?