Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Uanset om din hest er taget ud af konsum eller ej, skal dit hestehold nu registreres i CHR-registret. Derudover skal den ansvarlige for hesteholdet føre en besætningsliste, der skal opdateres ved fx fraflytning og tilflytning til dit sted.

De første, der søger finansiering via det nye crowdfundingselskab InGreen AgroFunding, er landmand Laust Longfors Hansen og hans forældre fra Lyø. De er i gang med et generationsskifte og har bygget en løsdriftsstald, som de nu håber delvist at kunne finansiere et lån på 1 mio. kr. via InGreen AgroFunding.

For første gang ser en landsdækkende analyse af kundernes regnskaber lyset. Den vil give en status på 2021 og et solidt grundlag for 2022-prognosen - og som noget helt nyt vil klima også være en del af analysen. Bag analysen står KHL, VKST, LandboSyd og LandboNord.


Niels Pagh Hansen har gennem en årrække betalt en rådgiver for at bistå med rådgivning til køb af hjælpestoffer og salg af afgrøder på Vamdrupgaard. Det er sket i erkendelse af, at han ikke selv har den fornødne tid til at følge markedet tæt, når han ene mand skal passe sine 272 hektar og samtidig være sparringspartner for driftslederen i svineproduktionen.

Søger du en alternative måde at låne penge på, eller ønsker du at investere en del af din formue i andre landmandsejede eller relaterede virksomheder, kan det være en god idé at tjekke InGreen ud. Via InGreen kan du nemlig både låne penge (crowdlending) og investere penge.

Vi er nu startet på et nyt år, og dermed har du måske også en forventning om snart at modtage årsregnskabet for 2021. Sender du løbende dine bilag til os (eller sørger for at gøre det nu), vil vi bestræbe os på at gøre dit årsregnskab færdigt så hurtigt som muligt.