Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Alle generationsskifter handler om økonomi og følelser. Det kræver udholdenhed, viljestyrke og elegance at foretage generationsskiftet professionelt og samtidig tage hensyn til alle parters ønsker, men med den rette rådgivning og udholdenhed er det muligt at komme succesfuldt i mål.

I november måned åbner Skattestyrelsen op for tjek og indberetning til forskudsopgørelsen for 2022. Det er en rigtig god ting at tjekke din opgørelse, for sker der ændringer i løbet af året, kan det være svært at opdatere tallene uden at Skattestyrelsen forlanger ekstra dokumentation.

Tænker du på at fælde træer eller foretage en udtyndning af træerne langs med et vandløb, skal du være varsom. Det kan nemlig være ulovligt at fælde træer langs vandløbene uden forudgående tilladelse.

Alle planteavlere skal indberette sprøjtejournaler til Miljøstyrelsen. Vil du være lidt på forkant, kan du allerede nu indberette din journal for dyrkningssæsonen 2020/2021. Tjek dine data med din planteavlskonsulent, og få eventuelt konsulenten til at indberette for dig.

Med et landbrug der står for at skulle generationsskiftes, er det ikke længere en garanti, at søn eller datter videreføre gården. Det udfordrer vores kultur omkring generationsskifter, og stiller en del spørgsmål til blandt andet fremtidens ejerformer. Deltag på landbrugsdagen, og høre mere om generationsskifter.

Er du én af de berørte lodsejere, skal du være ekstra opmærksom i denne tid. Projektet er forlænget, og ligeså er dit job med at opdatere logbogen for dermed at kunne søge den rette erstatning. Sørg også for at tage billeder undervejs.