Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Medlemstilbud

Det sidste skud på stammen af medlemstilbud er Puch Maxi Tour. Her kan du vælge mellem et ægte roadtrip fra kyst til kyst i smukke Jylland eller et Ø-hop i Limfjorden.

Landbrug & Fødevarer spytter bogstavligt talt medlemstilbud ud i øjeblikket. De seneste tilbud spænder bredt lige fra familieture til Fårup Sommerland, over de mere vilde arrangementer Puch Maxi Tour og Bøf & Brøl til noget så almindeligt som gode tilbud på briller.

Bliv vært for Åbent Landbrug 2021

Som altid holder vi Åbent Landbrug den tredje søndag i september, hvor vi byder velkommen til de danske familier på gårde rundt om i hele landet - og nu kan du blive én vores næste værter.

- kun for medlemmer

Måske husker du, at sidste års Åbent Landbrug var lidt anderledes, end det plejer at være. Flere landmænd end sædvanlig bidrog nemlig i 2020 til at skabe en hyggelig og inspirerende dag for mange familier ved at vise dem rundt i små grupper og fortælle om hverdagen på netop deres gård.

Godt nyt om håndværkerfradrag

I øjeblikket er der et lovforslag ude mht. at få yderligere fradrag for udgifter til arbejdsløn til både service- og håndværkerydelser.

Det gælder i ejerboliger, hvor du selv bor og fritidsboliger, som ikke har været udlejet.

Køb eller leasing af hvidpladebil

Overvejer du at anskaffe dig en ny hvidpladebil, er der nogle overvejelser, du skal gøre dig fx om du bruger bilen både i virksomheden og privat.

Desuden skal du beslutte, om du vil købe eller lease bilen. Der er nemlig nogle skatte- og momsmæssige forhold, der har betydning for dit valg.

Vigtig info om de skærpede regler ift COVID-19

Som du måske har hørt i den danske presse, er der, på grund af COVID-19, indført skærpede krav i forhold til blandt andet vandrende arbejdskraft og landbrugspraktikanter.

Dette betyder blandt andet, at du som arbejdsgiver skal kunne dokumentere, at dine tilrejsende medarbejdere er blevet PCR-testet. Læs mere her:

Forhøjet afskrivningsgrundlag

Folketinget er i fuld gang med at snakke om og vedtage grønne lovforslag. Dette forslag forbedrer din muligheder for afskrivning på driftsmidler. Læs teksten eller se videoen med Jesper, som forklarer dine muligheder.

Køber du fabriksnye driftsmidler, som fx markredskaber eller eldrevne maskiner til din virksomhed i perioden fra den 23. november 2020 indtil udgangen af 2022, vil du som udgangspunkt kunne afskrive på 116 % af anskaffelsessummen.