Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Summax og Ø90 Online

Desværre må vi endnu engang fortælle dig, at fra torsdag d. 15. oktober kl. 17.00 til mandag d. 19. oktober kl. 04.00 vil det ikke være muligt at arbejde i de to systemer.

NYT NYT NYT

Opdatering mandag d. 19. oktober kl. 7.30

Både Summax og Ø90 Online er begge oppe at køre igen. Det betyder, at du kan arbejde som normalt.

Har du spørgsmål, måske til de nye funktioner, kan du kontakte din assistent.

Go' fornøjelse.


Ganske som sidst er det stadig muligt at sende bilag, og skal du betale en regning i nedlukningsperioden, skal du gøre det via netbank.

Tilskud til kvægstalde

Er din store drøm at få en ny kostald eller måske en slagtekalvestald inden for de næste par år, er det nu, du skal søge om tilskud.

For at komme i betragtning til at modtage tilskud, er det første krav, at der er tale om en ny bygning, enten fritstående eller i forlængelse af en eksisterende stald. Dernæst skal du have styr på de forskellige staldtyper og miljøteknologier – for kun med den rette kombination af disse, kan du opnå tilskud.

AgroMarkets

I takt med, at landbrugene bliver større og der samtidig er en voksende volatilitet i de priser, som vi køber og sælger produkter til, er det ekstremt vigtigt med en sparringspartner, du har tillid til. Den økonomiske bundlinje er din løn, og bliver naturligt påvirket af gode og dårlige beslutninger - og at være landmand, indkøbs- og salgschef samt bankmand på samme tid, er der vel dårligt nogle, der kan påtage sig med succes.

AgroMarkets er netop én af de sparringspartnere, du som landmand kan vælge at bruge til at rådgive dig om det rette tidspunkt for køb og salg af fx el, diesel, gødning, foder m.m. eller finansiering.

Summax og Ø90 Online

HUSK at løse dine vigtige opgaver inden torsdag d. 17. september. Summax og Ø90 Online går nemlig sammen, og holder lukkedage fra torsdag d. 17. september 2020 kl. 16.00 til tirsdag d. 22. september 2020 kl. 12.00.

NYT NYT NYT

Opdatering tirsdag d. 22. september kl. 12.45

Det er desværre stadig ikke muligt at arbejde i Summax, Ø90 samt Ø90 Online. Vi forventer, at systemerne er oppe at køre igen onsdag d. 23. september kl. 18.00.

Skal du betale en regning, skal du gøre det via Netbank. Bilag sender du, som du plejer.


Søg om tilskud til indhegning og afgræsning

Står du, og skal til at sætte nyt hegn op til afgræsning eller andet, kan du frem til d. 2. februar 2021 søge om tilskud til forberedelse af dette (det tidligere hegnstilskud).

Som noget helt nyt kan du i år også søge tilskud til nogle overdrevsarealer, der ligger uden for de særligt udpegede Natura2000 områder samt arealer i nationalparker med HNV på mindst fem. Du kan naturligvis, lige som de seneste år, også søge tilskud, hvis arealet ligger inden for særligt udpegede Natura2000 områder.

Krav om autorisation ved køb af plantebeskyttelsesmidler

Fra den 1. juli 2020 kan man kun købe og lovligt anvende plantebeskyttelsesmidler til professionelt brug, hvis man har en autorisation i Miljøstyrelsens Autorisationssystem for brug af Bekæmpelsesmidler (MAB).

Forhandlere af plantebeskyttelsesmidler må efter den 1. juli 2020 kun sælge plantebeskyttelsesmidler godkendt til professionelt brug til kunder, der har et CVR-nummer OG er autoriseret i MAB.