Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere. Jeg accepterer cookies fra dette website

Accepter

Niels Pagh Hansen har gennem en årrække betalt en rådgiver for at bistå med rådgivning til køb af hjælpestoffer og salg af afgrøder på Vamdrupgaard. Det er sket i erkendelse af, at han ikke selv har den fornødne tid til at følge markedet tæt, når han ene mand skal passe sine 272 hektar og samtidig være sparringspartner for driftslederen i svineproduktionen.


For Niels Pagh Hansen er køb og salg af råvarer i høj grad baseret på godt samarbejde. Han betaler gerne et årligt beløb for rådgivning om salg af sine afgrøder samt køb af hjælpestoffer hos AgroMarkets rådgivere.

Det er sket i erkendelse af, at han ikke selv har den fornødne tid til at følge markederne tæt, når han ene mand skal passe sine 272 hektar og samtidig skal være sparringspartner for driftslederen i svineproduktionen.

- Jeg er nået til den erkendelse og overbevisning, at jeg står mig bedre ved at rådføre mig hos folk, som følger markedet tæt hele året rundt, siger Niels Pagh Hansen.

AgroMarkets gør en forskel

Én af de rådgivere, han benytter, er Henrik Mulvad Madsen, som både er planteavlskonsulent hos KHL, men også råvareanalytiker hos AgroMarkets.

- Min opgave er at omsætte de købs- og salgssignaler, der kommer fra AgroMarkets til handling ude hos de landmænd, jeg rådgiver, forklarer Henrik Mulvad Madsen, og kommer med følgende 3 anbefalinger:

  • Køb og sælg af flere gange
  • Din timing af køb og salg er vigtig
  • Find eventuelt alternative samarbejdspartnere

Vil du vide mere om Niels Pagh Hansens udbytte af rådgivningen fra AgroMarkets samt læse om Henrik Mulvad Madsens rolle, kan du klikke på artiklen, der er udgivet på LandbrugsMedierne Mark her:

Handelssignaler med HandelsERFA

Du kan også tilmelde dig vores HandelsERFA-møder, hvor du opdateres på råvaremarkedet, finansiering, foderkontrakter og meget mere. Læs mere om HandelsERFA her: